Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Tyck till om Kulturhusparken

Hur kan kulturhusparken utvecklas på bästa sätt? Det passade Haninge kommun att ha ett samtal om med förbipasserande på årets tulpanfest.

Kulturhusparken Kulturhusparken

Under 2020 kommer nämligen parken att förädlas. I dag är det en skogsmiljö i bergig terräng som ger en fantastisk naturupplevelse inifrån Haninge kulturhus bibliotek. I själva parken finns vissa problem med den upplevda tryggheten och många går främst igenom. Utgångspunkten för planeringen är att bevara naturtillgången, göra förbättringar som ökar användandet och vistelsen i själva parken samt förbättra trygghetsförhållandena.

– Vi vill att det ska bli en parkpärla som komplement till Poseidons torg, säger Karin Ekrin, landskapsarkitekt på Haninge kommun.

Inför förbättringsarbetet vill Haninge kommun passa på att fråga allmänheten om deras tankar. Parallellt sker dialog med berörda aktörer och grupper i anslutning till kulturhusparken.

Tyck till

Har du några tankar eller idéer om hur Kulturhusparken kunde bli en bättre park?

Skriv gärna in din synpunkt här

Senast uppdaterad: 23 juli 2020