Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

HagaLyckebyskolan vann pris för teckning i nationell miljötävling

Med en färgstark vision om Sverige år 2100 har klass 4A på HagaLyckebyskolan vunnit tredje pris i Svenska Kunskapsförlagets nationella miljötävling. Över 1000 bidrag från skolor runt om i Sverige skickades in till årets tävling.

Tävlingen anordnas varje år tillsammans med miljömärkningen Svanen. I årets tävling fick i uppdrag att rita hur de vill att Sverige ska se ut år 2100. Totalt 1 389 bidrag skickades in från Sveriges skolklasser och 11 klasser fick pris. Klass 4A på HagaLyckebyskolan belönades med 1 000 kronor och diplom till alla.

Svenska Kunskapsförlaget

Svenska Kunskapsförlaget har sedan hösten 2017 gett ut miljöutbildningen Natur & Miljöboken till skolorna i Sverige. Den är en tredelad läromedelsserie som riktar sig till årskurs 4, 5 och 6. Varje steg är anpassat för kursplanen och kunskapsnivån för respektive årskurs och utgör tillsammans en heltäckande miljöutbildning för mellanstadieeleverna

Ett stort grattis till klass 4A i HagaLyckebyskola!

Senast uppdaterad: 23 juli 2020