Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Perioden att beställa cykel förlängd till 2 juni

Perioden att beställa en cykel och cykeltillbehör är förlängd. Den är nu öppen till och med 2 juni.

I Haninge kommun vill vi främja smarta resval och en hälsosam livsstil. Möjligheten att hyra cykel och beställa cykeltillbehör vilka betalas genom ett bruttolöneavdrag är ett led i detta.

Hyr en förmånscykel

Förmånen erbjuds till de medarbetare i Haninge kommun som är tillsvidareanställda eller har en tidsbegränsad anställning som är längre än 1 år. Detta eftersom avtalet innebär en hyrestid på 36 månader.

En förmånscykel är, precis som namnet antyder, en skattepliktig förmån som arbetsgivaren erbjuder. I Haninge kommun innebär det att du kan   hyra en cykel under 36 månader. Cykeln bekostas genom bruttolöneavdrag.

Vid löneväxling (bruttolöneavdrag) blir kostnaden för den anställde oftast väsentligt lägre än om hen köpt cykeln själv. Kostnaden beror huvudsakligen på två saker, val av cykelpaket och medarbetarens marginalskatt. I beställningsportalen syns nettokostnad för det paket du har valt.

Mer info om personalcyklar och länk till beställningsportalen

Senast uppdaterad: 23 juli 2020