Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nominera till Haninge arkitekturpris 2019

Finns det en ny byggnad, ett torg, en lekplats eller annan plats du tycker har blivit väldigt bra? Så bra att det bör inspirera andra och vinna Haninge arkitekturpris? Om ditt favoritobjekt har färdigställts under år 2016-2018, se till att nominera det.

– Haninge växer och vi vill växa med kvalitet för att skapa ett attraktivt Haninge. Arkitekturpriset är en möjlighet att ge ett pris till den byggnad, tillbyggnad eller offentlig plats som verkligen bidrar till trivsel, identitet och stolthet för vår kommun. Därför vill vi få in så många nomineringar och röster som möjligt från invånarna för att få fram de där projekten som berör lite extra, säger Andreas Paulson, stadsarkitekt.

Man kan också nominera torg, parker och andra anläggningar.

– Vi vill också slå ett slag för att man kan nominera mindre projekt som villor och attefallshus, säger Andreas Paulson.

Med rådande kraftiga tillväxttakt som kommunen har, tilldelas numera Haninge arkitekturpris varje år. Förra årets vinnare var Lillgården etapp 1, radhus i Tungelsta.

Nominera din favorit senast 5 juni

Gör din nominering till Haninge arkitekturpris här

Senast uppdaterad: 23 juli 2020