Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vill du vara med på en baddag på Torvalla simhall?

För att uppdatera bildmaterialet som finns på kultur- och fritidsförvaltningens olika verksamheter, planerar vi en dag på Torvalla simhall med syftet att få många härligt fotografier där vi kan visa upp vår simhall. För att bilderna ska bli fulla av liv behöver vi barn och vuxna som simmar, leker och hoppar i simhallen och undrar därför om just du vill vara med, kanske tillsammans med din familj?

Glada simtränare Foto: Hans Berggren

Den 30 juni är Tovalla simhall stängd för allmänheten, och då passar vi på. Vi börjar med plaskbassängen för de allra yngsta, fortsätter med lek i den större bassängen och avslutar med motionssim och vattengympa.

För den som önskar, startar vi med att bjuda alla som kommer på lunch kl. 12 och fri lek. Själva fotograferingen dker från kl. 12 och håller på till kl. 16. Varje pass är mellan 30 och 45 minuter, med olika inriktningar på varje pass.

Visst vore det roligt att kunna bjuda dig själv eller familjen på en baddag! Anmäl ditt intresse till kofkom@haninge.se. Berätta också hur många som du tar med dig eller om du kommer själv, skriv också vilken ålder ni är och vilken typ av aktivitet som ni kan tänka er att ställa upp på.

Kontakt

Vid intresse eller frågor?

kofkom@haninge.se

Telefon: 08-606 49 52

Senast uppdaterad: 23 juli 2020