Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Våra anställda gillar Hint bättre än det gamla intranätet

Tack till alla er som tagit er tid att svara på enkäten om Hint, vårt intranät. Nu är undersökningen avslutad och vi kan konstatera att nästan 18% av våra anställda har sagt vad de tycker.

Hint, vårt intranät har i denna undersökning fått indexet 48, vilket kan jämföras med 37 som vi hade på det gamla intranätet -en förbättring med 11 enheter. Ett lysande resultat!

Om man jämför med andra kommuner och landsting så är vi litet bättre då har de ett snitt på 43, och andra företag som har index 46.

Undersökningssvaren ger en massa information om hur intranätet används.  WSI-indexet är ett nyckeltal för en sammanvägd upplevelse av hur användaren upplever användarnyttan, designen, användarvänligheten, informationen och kontaktmöjligheter. WSI-indexet kan man sedan jämföra med hur det varit vid tidigare tillfällen eller för andra i likartade branscher eller för andra  organisationer som genomfört undersökningen.

Nu kommer vi att analysera alla svar och se över planen för hur arbetet med intranätet ska ske framåt, så du har med ditt svar gett värdefulla synpunkter och bidrag till utvecklingen.  

Undersökningen har genomförts i samarbete med Web Service Award. Har du frågor om enkäten eller intranätet så är du välkommen att skicka ett mejl till Maria Tungström, ansvarig digitala kanaler.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020