Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Uno Karlsson ny kulturskolechef i Haninge kommun

Den första maj började Uno Karlsson sitt uppdrag som chef för Haninge kulturskola. Han tog över efter Anna Rosén som varit tillförordnad chef sedan januari. Uno kommer närmast från uppdraget som kulturskolechef i Botkyrka och han har sedan tidigare arbetat som chef inom Stockholms kulturskola.

Privat. Uno Karlsson ny kulturskolechef i Haninge kommun. Foto: Privat. Uno Karlsson ny kulturskolechef i Haninge kommun.

Haninge kulturskola erbjuder ett brett utbud med kurser inom sång, musik, dans och teater.

–  Jag hade varit chef för Botkyrka kulturskola i elva år och när tjänsten som chef för Haninge kulturskola blev ledig. Då tog jag chansen att jobba med kulturskolefrågor i en annan kommun med nya utmaningar och möjligheter. Jag hade sedan tidigare hört mycket positivt om Haninges kulturskolas verksamhet och personalgrupp och det kändes som en mycket spännande roll, säger Uno Karlsson.

Uno Karlsson tycker det finns många likheter mellan de kommuner han tidigare arbetet i men även stora skillnader och utmaningar.

– Jag ser fram emot och det känns spännande att jobba vidare med en kulturskola i samverkan med lokala kulturföreningar och företag, berättar Uno Karlsson om uppdraget i Haninge kommun.

Mer om Haninge kulturskola

Senast uppdaterad: 23 juli 2020