Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Ungdomsfullmäktige 7 mars - vad vill du förändra eller utveckla?

Vad vill du förändra eller utveckla i Haninge kommun? Den 7 mars samlas ungdomar, förtroendevalda och tjänstemän för att ge förslag till och diskutera hur Haninge kan utvecklas för unga. Ungdomsfullmäktige är ett unikt tillfälle för ungdomar att påverka!

På Ungdomsfullmäktige gör unga sina åsikter hörda. Här samlas ungdomar, politiker och tjänstepersoner för att diskutera och ta fram förslag för att förbättra Haninge.

Det kan handla om skolan, fritidsgårdar, biografer, trygghet, fotbollsplaner, gratis wi-fi och allt annat! Till Ungdomsfullmäktige är alla ungdomar välkomna. Ingen erfarenhet eller förkunskaper krävs, och giltig frånvaro ges från eventuella lektioner.

Självklart bjuds det på fika till alla deltagare under mötet. Desto fler som deltar desto mer kraft får förslagen, så glöm inte att bjuda med dina vänner!

Haninge ungdomsråd är arrangör.

Kontakt

Projektledare Hedda Sjöberg

Hedda Sjöberg

Facebook

Instagram

Senast uppdaterad: 23 juli 2020