Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Möt verksamhetscontroller Linda Romlin

Sedan oktober arbetar Linda Romlin som verksamhetscontroller på socialförvaltningen. Linda har tidigare varit enhetschef för administrativa enheten på socialförvaltningens kansli.

Foto: Haninge kommun

Beskriv din roll på socialförvaltningen?
Rollen innebär att bidra till att hållbara förutsättningar finns för chefer och medarbetare att utveckla grunduppdraget och den löpande verksamheten. Specifikt genom att det som berör digitalisering och styrning i slutändan bidrar till bättre tjänster och ett större värde i mötet mellan våra medarbetare och invånare på olika sätt.

Vad tror du att du kommer du tillföra i den?
Jag tror att jag kan tillföra ett helhetstänk som bidrar till att digitalisering och styrning kan ses som viktiga verktyg för att bidra till verksamhetsutveckling och att detta kan skapa värde i vårt grunduppdrag.

Vad har du gjort tidigare?
Jag har arbetat hela mitt liv inom socialt arbete, från att jag gick ut gymnasiet. Jag får nu som medarbetare i Haninge kommun vara med att utveckla bra saker som jag har velat utveckla i hela mitt liv. Det ger en enorm drivkraft

Vem är du? Hur skulle dina kollegor beskriva dig?
Mina egna svar är att jag är utvecklingsfokuserad,  kreativ och prestigelös, men när jag frågade mina kolleger nu så sa de glad, hjälpsam och positiv.

Vilken är din relation till Haninge?
Min personliga relation till Haninge är naturen. Min professionella är dess invånare.

Vad gör du helst på fritiden?
Går i skogen med hunden. Skrattar med mina vänner.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020