Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Snart dags för kommunens årliga medarbetarundersökning (APU)

Om några veckor, den 26 september, öppnar årets medarbetarundersökning. Detta är ett tillfälle för dig, dina kollegor och din chef att undersöka och därefter tillsammans jobba med förbättringar i er arbetsmiljö och verksamhet.

Enkäten öppen 26 september – 10 oktober

För att kunna besvara enkäten får du ett lösenord och en länk av din chef. Undersökningen besvaras alltså digitalt och länken till enkäten kommer också att finnas på intranätet under svarsperioden 26 september – 10 oktober. Enkäten tar 5-10 minuter, görs på arbetstid och är obligatorisk att besvara. Givetvis hanteras enkätsvaren med full sekretess.

Enkäten hanteras av en extern leverantör och tillåter inte identifiering av enskilda medarbetare.

Rapporter med resultat

Rapporterna med resultatet av svaren från din arbetsgrupp är klara i slutet av oktober. Din chef ansvarar för att redovisa resultaten för dig och dina kollegor. Tillsammans arbetar ni sedan med att identifiera fokusområden, uppdatera befintlig handlingsplan eller upprätta en ny plan för verksamhetens och arbetsmiljöns utveckling. Målbilden är en bättre arbetsmiljö och verksamhet.

Vill du veta mer om APU?

Läs mer om Arbetsplatsundersökning (APU) 2019

Har du några frågor om årets medarbetarundersökning kontakta i första hand din chef.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020