Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Många nya sportanläggningar i Haninge

De senaste månaderna har inneburit en intensiv period av invigningar av nya anläggningar för Kultur- och fritidsförvaltningen i Haninge kommun.

Foto: Anna Lassen Foto: Anna Lassen

Vad sägs om ett antal utegym, flera konstgräsplaner, en allaktivitetsyta och dessutom en padeltennisbana. De nya anläggningarna är spridda över hela kommunen och har välkomnas varmt av de föreningar som verkar i områdena.

Perioden av invigningar avslutas i dag i och med att Lyckebyhallen invigs i närvaro av kommunstyrelsens ordförande Meeri Wasberg tillsammans med kultur- och fritidsnämndens ordförande Mehmet Coksürer.

Många av invigningarna har varit välbesökta och flera av Haninges föreningar har deltagit med både lag och individuella idrottare.

Bilden är från invigningen av Svartbäckens padeltennisbana. Från vänster: Richard Wendt, verksamhetschef, Christer Erlandsson förste vice ordförande kultur- och fritidsnämnden, Mehmet Coksürer ordförande kultur- och fritidsnämnden och Maria Lindeberg chef för Kultur- och fritidsförvaltningen.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020