Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Gymnasieskolorna och Centrum Vux har fått nya webbplatser

Nu har kommunen lanserat nya webbplatser för Fredrika Bremergymnasiet, Riksäpplets gymnasium, Centrum Vux och sju grundskolor. De nya är mer enhetliga, tillgängliga och användbara än de tidigare – och bättre anpassade utefter målgruppernas behov.

Senare i september kommer webbarna för de resterande grundskolorna att lanseras. Totalt handlar det om 65 stycken som sjösätts. Förskolorna fick sina redan i augusti.

De nya kanalerna är viktiga skyltfönster utåt – för att attrahera potentiella elever, vårdnadshavare och medarbetare. De ger skolorna en möjlighet att visa upp sina unika verksamheter samtidigt som de också innehåller viktig information som är gemensam för den kommunala förskole- och skolverksamheten.

Webbplatserna ligger på samma moderna plattform som haninge.se, vilket innebär nya utvecklingsmöjligheter och gör det lättare att nå ut med både centrala och lokala nyheter.

Den nya lösningen innebär att det fungerar lika bra att surfa på datorn som på surfplattan och mobilen.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020