Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Välkommen till föreläsningen: Grattis du har en tonåring!

Missa inte föreläsningen som hjälper dig att förstå varför tonåringar gör som de gör och hur du kan fördjupa och stärka relationen med ditt barn.

Foto: Mostphotos

Tonåren kan vara en jobbig och svår period för ungdomar och föräldrar. För en del passerar tonårstiden obemärkt förbi. Men det kan också vara så att det tidigare så öppna och pratsamma barnet plötsligt tystnar och den hjälpsamme blir den som inte längre "bryr sig". Familjekvällar byts ut mot kompisar och ständiga diskussioner om läxor, städning och att komma hem i tid...

Att vara förberedd och rustad för denna utmaning är viktigt. Det blir du under föreläsningen "GRATTIS DU HAR EN TONÅRING" med Birgitta Kimber. Birgitta är doktor vid Umeå Universitet, legitimerad psykoterapeut, speciallärare, familjeterapeut och författare till den uppmärksammade boken Älskade förbannade tonåring.

Birgitta är en lysande föreläsare, vars teorier och metoder är lätta att förstå och tillämpa. Hon ger dig en rad konkreta verktyg som hjälper dig att varsamt lotsa din tonåring genom denna viktiga period i livet.

Under kvällen finns möjlighet att träffa gruppledare i föräldraträffarna Älskade förbannade tonåring som berättar om träffarnas innehåll och upplägg.

Arrangemanget sker inom ramen för Haninge kommuns föräldraskapsstöd i samverkan med Svenska Kyrkan i Haninge.

Varmt välkomna!

Tid och plats

Datum: Tisdag den 13 november klockan 18.30–20.30
Plats: Haninge kommunhus Rudsjöterrassen 2.
Föreläsningen är kostnadsfri

Senast uppdaterad: 23 juli 2020