Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nytt nyhetsbrev ute

I går landade äldreförvaltningens nyhetsbrev med en hälsning från Eva Ingemarsdotri i era mejlboxar. Ni finner det även här nedan. Trevlig läsning!

 Hej,

När jag skriver dessa rader har den första snön fallit utanför mitt fönster. Jag är nog inte ensam om att tycka att tiden rasar iväg. Det var ju inte längesedan det var sommarvärme och en härlig brittsommar.

Den sommar som varit har ju säkert varit både underbar och jobbig beroende på vad vi gjort och vad vi tycker om.

Jag vet att alla ni som jobbar direkt med våra äldre oavsett var ni jobbar någonstans har gjort ett helt fantastiskt arbete med att svalka och stänga ute värmen så gott ni kunnat. Den ena idén efter den andra har ni gjort till verklighet så att det varit drägligt för våra äldre. Jag är väldigt stolt och tacksam att ni har gjort detta för våra kunder.

Jag har nu arbetat drygt ett år på min tjänst. Jag trivs oerhört bra och ser med spänning fram att fortsätta utvecklingen av förvaltningen tillsammans med min ledningsgrupp, våra chefer och framförallt alla ni som är närmast våra kunder.

Nu kan jag konstatera att det inte är alltför långt till jul med allt vad det kan innebär.

//Eva

Läs hela nyhetsbrevet här

Senast uppdaterad: 23 juli 2020