Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nu genomför kommunen trygghetsmätning

För femte året i ordningen genomför kommunen en trygghetsmätning med frågor som rör individens känsla av trygghet och utsatthet för brott. Den genomförs genom telefonintervjuer till 1 500 personer i kommunen.

Tidigare år har denna mätning genomförts via en enkät som skickats hem men i år provar kommunen ett nytt grepp med telefonintervjuer.

1 500 personer, mellan 16 och 85 år, kommer att bli uppringda och bli ombedda att svara på några frågor. Frågor som bland annat rör din upplevda trygghet i området där du bor.

Företaget som genomför denna mätning åt kommunen heter Origo group och arbetar på uppdrag av kommunen och intervjuerna genomförs under vecka 45 till 47.

Kommunen gör denna mätning för att se hur den upplevda tryggheten är i kommunen. Resultatet kommer sedan att ligga till grund för trygghetsskapande insatser i hela kommunen,  så vi hoppas att du som blir uppringd du tar dig tid att svara på frågorna!

Kontakt

Ulrica Berglöf Lilja,
trygghetssamordnare,
tel 08-6068146

Senast uppdaterad: 23 juli 2020