Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Viktigt att du har rätt namn- och adressuppgifter registrerade hos Skatteverket

Från och med maj hämtar Haninge kommun namn- och adressuppgifter från Folkbokföringsregistret vid Skatteverket via en integration till lönesystemet Heroma varje natt. För den som inte kontrollerat att uppgifterna är rätt registrerade kan fel namn nu förekomma i våra system. Du måste själv gå in och välja rätt förnamn i Folkbokföringsregistret.

Foto: Mostphotos

Har du har flera förnamn i Folkbokföringsregistret men inte ett tilltalsnamn registrerat kommer det första namnet att skickas till Heroma. För att ändra eller registrera ett tilltalsnamn kan du ringa till Skatteverket och välja vilket av dina namn du vill ha som tilltalsnamn. Då blir det rätt även i vårt lönesystem Heroma.

Viktigt med rätt adress

Det är väldigt viktigt att du har rätt folkbokföringsadress registrerad hos skatteverket så att rätt adress hamnar i Heroma. Detta är väldigt viktigt när t ex utbetalningskort skickas ut. Skickas de till fel adress kan det ta väldigt lång tid innan du får ut dina pengar.

Kontakt och frågor

Har du frågor om detta kontakta gärna oss på lönesupport.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020