Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Rose-Marie Geijer går i pension

Rose-Marie Geijer, avdelningschef för vår förebyggande verksamhet går den 12 mars i pension efter drygt 20 år på äldreförvaltningen. Vi har ställt några frågor till henne kring hennes tankar om sina år på förvaltningen.

Rose-Marie, du har varit med och utvecklat mycket inom verksamheten på äldreförvaltningen, vad tycker du har varit roligast och mest spännande?
- Oj det var en svår fråga, måste jag välja? Alla arbetsuppdrag har ju just då varit så spännande och utmanande. Men visst de sista tio åren med förebyggande verksamheten är svårt att slå. Det har varit en stor ynnest att få vara med och utveckla äldreomsorgen här under så många år.

Hur skiljer sig verksamheten idag jämfört med när du började här?
- Otroligt mycket inom alla våra olika verksamheter. Det var en liten förvaltning som jag kom till och den har under åren vuxit det mångdubbla med allt vad det innebär.

Vad kommer du att sakna från din arbetsplats?
- Alla möten med spännande seniorer och alla fina arbetskamrater.

Om du får drömma, vad skulle du vilja att Haninge kommun gav framtidens pensionärer när de söker omsorg här?
- Omsorg, ödmjukhet och engagemang med utgångspunkt för varje enskild senior och att det finns en mångfald i utbudet hos kommunen.

Vi på äldreförvaltningen vet att dagens pensionärer är aktiva, vad kommer du att göra nu när du får mer tid över?
- Jag går ej från något, jag går till något nytt som innefattar en mycket stor familj, dessutom finns det mycket som är ogjort och min övertygelse är att man ska aldrig ångra något när man en dag summerar sitt liv.

Förvaltningen riktar ett stort tack till Rose-Marie Geijer för alla hennes insatser de här åren i Haninge kommun. Rose-Marie gör sin sista dag som anställd den 12 mars. Anette Tyglare går in som tf avdelningschef för den förebyggande verksamheten.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020