Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nytt digitalt pressrum

Nu byter vi vår tidigare sida för pressmeddelanden till ett nytt digitalt pressrum. Det betyder nya möjligheter att presentera nyheter, pressmeddelanden och event för allmänheten och journalister.

Foto: Mostphotos

Haninge kommun arbetar långsiktigt och strategiskt med press och media i syfte att stärka kommunens varumärke och underlätta vår kontakt med media. 

Vill ni besöka vårt nya digitala pressrum finns en länk i högerspalten på intranätssidan eller här:
Digitalt pressrum
Sidan kommer i ett första steg ligga externt men vi har en plan för att integrera den i vår egen hemsidesmiljö under året. Pressrummet kommer att uppdateras kontinuerligt med olika bildgallerier för kommunens olika verksamheter och presskontakter. Detta innebär också att pressmeddelanden framöver kommer att ha ett lite mer modernt utseende rent grafiskt.

Har ni inspel, tips eller vill komma i kontakt med pressansvarig så hittar ni dessa uppgifter i högerspalten. I högerspalten finns även ett urval av nyheter i ett nyhetsflöde för den som vill läsa mer. 

Mvh Håkan Filipsson, pressansvarig Haninge kommun 

Senast uppdaterad: 23 juli 2020