Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nyfiken på Jenny Mårtensson

Lär känna Jenny Mårtensson vår nya nämnd- och chefssekreterare. Vad har hon arbetat med tidigare, vilken relation har hon till Haninge och vilken är hennes dolda talang?

Välkommen Jenny till oss på äldreförvaltningen. Beskriv din roll som sekreterare.
Min tjänst är rätt bred och jag kommer ingå i en del olika sammanhang, den gemensamma nämnaren är sekreterare. Bland annat som nämndsekreterare inom äldreförvaltningen och det kommunala pensionärsrådet, chefssekreterare för förvaltningschefen Eva Ingemarsdotri samt sekreterare i staben för att nämna några få.

Vad kommer du tillföra äldreförvaltningen?
Effektivitet och service i form av underlättning i arbetet för mina kollegor samt god och positiv energi.

Vad har du gjort tidigare?
Massor, jag har arbetat otroligt brett vilket har givit mycket användbar erfarenhet på flera plan. Min senaste tjänst var som administrativ samordnare/arbetsledare för UNG Fritid i Nynäshamn. Jag har även arbetat med funktionsvarianter samt som integrationsassistent för ensamkommande, nyinflyttade ungdomar då jag har förutom sociologi som huvudämne i min examen inriktat mig på migration och etniska relationer. Annars har främst arbetat som administratör inom olika branscher.

Vem är du? Hur skulle dina kollegor beskriva dig?
Jag tror att de upplever mig att vara på hugget och redo för att hugga i där det behövs, nyfiken och serviceminded.

Vilken är din relation till Haninge?
Det är min hemmaplan, jag är född och uppvuxen här. Därför känns det otroligt kul att få möjligheten att arbeta här, att ge tillbaka.

Vad gör du helst på fritiden?
Att umgås med mina nära och kära är något jag prioriterar högt. Jag hänger även en del runt om i Stockholms ishallar då min tolvåriga son är en stor hockeyfantast. Övrig tid spenderar jag i boxen där jag tränar crossfit. Ges möjligheten så reser jag mer än gärna till värmen.

Har du någon dold talang?
Jag tycker det är roligt med inredning. Förutom att fixa och trixa i mitt egna hem så har jag hjälpt ett flertal utav mina vänner att inreda deras hem.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020