Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Fullträff för årets Fritidsmässa!

Årets Fritidsmässa som gick av stapeln i Kulturhuset i onsdags blev en riktig succé! Både när det gäller antalet utställare så väl som besökare.

Fritidsmässan riktar sig mot Haninges alla invånare som är på jakt efter något roligt att göra på sin fritid. Runt 40 utställare kom alla från Haninges föreningsliv och många av dem erbjöd dessutom prova-på-aktiviteter, något som blev mycket uppskattat. Besökarna kunde bland annat testa inomhus-bowling, orientering, armbrytning och dans, och kunde också träffa till exempel Haninge Sportdykarklubb, Taekwondo klubben Viking eller Vendelsö scoutkår. Målet var förstås att man skulle hitta en ny spännande fritidsaktivitet.

Självklart bjöds det också på underhållning i form av Kodjo Akolor som körde stand-up, körsång och sång av vår egen lokala förmåga Chelsea Muco som snart ger ut en egen singel.

– Jag tycker att det blev ett helt fantastiskt arrangemang, säger Maria Backe som är områdeschef på Kultur- och fritidsförvaltningen i Haninge kommun. Det var full aktivitet i hela Kulturhuset och det skapades många möten mellan nya Haningebor och föreningarna vilket ju var vårt primära syfte.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020