Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Frukostmöte - Klimat- och miljöpolitiskt program

Välkommen att ta del av kommunens klimat- och miljöpolitiska program under ett frukostmöte. Torsdag den 31 maj kommer Petronella Troselius miljöstrateg, Per Tholander vattenstrateg samt Malin Löfgren kommunekolog att berätta mer i Slungan på Anläggarvägen 6. Anmäl dig senast den 17 april.

Var: Slungan på Anläggarvägen 6
När: 31 maj
Tid: 8:30 - 9:15

Det bjuds på kaffe, te, juice och smörgås.

Anmäl dig senast 29 maj till:

lisbet.kjorling@haninge.se


Haninge kommun strävar efter att vara ledande i klimat- och miljöarbetet och siktar på att ligga i framkant bland Sveriges kommuner för en hållbar stadsutveckling och en god livsmiljö. Kommunen ska i klimat- och miljöarbetet vara en förebild för invånare, företag och föreningar. Att ta hänsyn till miljön är en självklar del i kommunens verksamheter och ingår i alla beslut på alla nivåer i kommunens arbete. Det klimat-och miljöpolitiska programmets syfte är att ge en samlad bild, underlätta och stödja förverkligandet av kommunens miljöambitioner i kommunala verksamheter och i Haninge i stort.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020