Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Julhälsning från Meeri och Magnus

Det har gått ännu ett år, nu står jul och nyårshelgen inför dörren igen. Nu börjar en tid av välförtjänt ledighet för många av er och vi vill därför passa på att sända ett stort tack för era insatser för kommunen under året. Vi vill här önska alla medarbetare en riktigt fin jul- och nyårshelg.

Vi har nu satt en kurs framåt där ambitionen är att befästa Haninge som en ledande tillväxtkommun med en välkomnande känsla. Vi har ökat vår byggnadstakt av bostäder, stärkt resultaten i skolan, fått fler företag att etablera sig i Haninge och sist men inte minst har vi passerat den otroliga siffran om 88 000 invånare i kommunen. Ett mycket gott betyg att så många av oss väljer att bo här i vår fina kommun.

Du och alla som arbetar i kommunens olika verksamheter bidrar till att kommunen både växer och utvecklas och vi kan alla vara stolta över de steg kommunen tagit under året. Vi kan nu blicka framåt mot 2018 och alla uppdrag med tillförsikt. Din insats kommer att vara värdefull för alla som bor, arbetar och vistas i Haninge kommun. Med det goda arbete som du gör så kan vi erbjuda alla våra kommuninvånare en attraktiv och effektiv kommunal service, oavsett situation i livet.

Det som slår oss är den härliga känsla som finns hos alla anställda här i Haninge kommun. En annan reflektion är att det finns en stor kompetens inom kommunen. Att ha en stabil ekonomi ger förutsättningar för att arbeta med spännande saker, som våra framtida utmaningar och verksamhetsutveckling.

Din insats är avgörande för att Haninge ska fortsätta vara en öppen och välkomnande kommun där alla, oavsett bakgrund och ursprung kan känna sig välkommen. Vi som kommunstyrelsens ordförande och kommundirektör är stolta över att få representera Haninge kommun. För oss är du och ni den allra viktigaste resurs vi har, och vi ser fram emot att vi under nästa år kan fortsätta att utveckla kommunens service i än högre grad.

Haninge kommun drivs av viljan att alltid bli bättre. Tillsammans kommer vi att fortsätta utveckla kommunens service även under 2018. Kommunens verksamhet stänger inte ner efter kl. 17, vi bedriver en verksamhet som pågår 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

I de verksamheter vi besöker runt om i kommunen uppstår ofta samtal om förbättringar och nya idéer. I dessa möten träffar vi många av er som vi skulle vilja beteckna som välfärdens hjältar. Vi ser fram emot många fler inspirerande samtal med er under det kommande året.

I denna anda vill vi härmed skicka ett stort tack till alla er för att ni arbetar i vår kommun och för ert engagemang.

Ta hand om er och varandra under jul- och nyårshelgerna så ser vi fram emot ett minst lika spännande 2018.

Med vänliga hälsningar

Meeri Wasberg (S), Kommunstyrelsens ordförande
Magnus Gyllestad, Kommundirektör

 

Senast uppdaterad: 23 juli 2020