Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Erbjudande om möjlighet att arbeta heltid

Under de närmaste dagarna får du som tillsvidareanställd undersköterska, vårdbiträde, stödassistent och boendestödjare ett erbjudande om att gå från en deltids- till en heltidstjänst hem i brevlådan. Du väljer givetvis själv om du vill tacka ja till erbjudandet att jobba heltid. Du som är fritidsledare på kultur- och fritidsförvaltningen har redan fått ditt erbjudande tidigare under hösten.

Haninge kommun växer och fler flyttar in, vilket gör att behovet av vård och omsorg ökar. Vi måste bli fler medarbetare, samtidigt som det råder brist på arbetskraft i Stockholm. Det är en spännande utveckling med många roliga utmaningar vi står inför. För att kunna fortsätta erbjuda bra service till våra medborgare behöver vi fler som jobbar heltid. Vi vet också att många inom ovanstående yrke vill jobba heltid.

Genom att gå upp i tid får du högre inkomst, bättre pension, ökad semesterlön och högre sjukpenning om du blir sjuk. Kommunens rekryteringsbehov minskar, vi bli en mer attraktiv arbetsgivare och vi kan erbjuda större kontinuitet i kontakten med vårdtagare, brukare och kunder.

Möjligheten att arbeta heltid gäller dig som har en tillsvidareanställning som undersköterska eller vårdbiträde på äldreförvaltningen, stödassistent eller boendestödjare på socialförvaltningen eller fritidsledare på Kultur- och Fritidsförvaltningen. Har du en pågående frånvaro/tjänstledighet tex föräldraledighet eller sjukfrånvaro får du ditt erbjudande om att arbeta heltid när du är åter i ordinarie arbete.

Du som redan arbetar heltid inom någon av ovanstående yrkesroller får också information hem i brevlådan som beskriver varför Haninge kommun väljer att erbjuda en del yrkesgrupper att gå upp i tid. Du behöver dock inte göra något, din anställning fortsätter som vanligt.

Ansök innan 19 januari 2018

Om du arbetar deltid i dag men vill arbeta heltid fyller du i ansökningsformuläret du får hem i brevlådan och returnerar via bifogat svarskuvert senast den 19 januari 2018. Om du vill fortsätta arbeta deltid behöver du inte göra något, din anställning fortsätter som tidigare.

Kontakta Projekt Heltid

Har du frågor du önskar svar på, mejla till heltid@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 juli 2020