Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Näringslivets dag och rekryteringsmässan 2018

Full fart i kommunhuset 15+16 februari! Näringslivets dag, som är en årlig konferens för det lokala näringslivet tar över plan 0 i kommunhuset i slutet av nästa vecka.

Foto: Fredrik Hjerling

Rekryteringsmässa 15/2 kl. 15:00-18:00
Kommunhusets ljusgård och restaurang Parabolen fylls  av hela fyrtio företag som har behov av att anställa ny kompetens. Rekryteringsmässan arrangeras för tredje året i rad som en del i Näringslivets dag och vi räknar med att mässan lockar över 1200 besökare.  

Konferens och företagarmässa 16/2 – 10:00-17:00
Under fredagen arrangeras Näringslivets dag, som i år har temat Ledarskap.  Konferensen hålls både i Parabolen och i Ljusgården. Ca 200 av kommunens lokala företagare kommer att vara på plats. 

Restaurang Parabolen stängd fredag 16/2
Den 15/2 kommer Restaurang Parabolen att vara öppen, men den 16/2 håller restaurangen stängt för lunchservering. Vi hoppas att ni har överseende med detta och kanske tar tillfället i akt att testa någon av kommunens andra lunchrestauranger. Restaurang Parabolen hälsar alla välkomna tillbaka till restaurangen den 19/2.

 Vill du veta mer om Näringslivets dag kontakta gärna maria.rosell@haninge.se eller jens.gustafsonvonzeipel@haninge.se

 

Senast uppdaterad: 23 juli 2020