Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Fullt hus på förra veckans Rekryteringsmässa

Torsdagen den 15 februari kl. 15.00 strömmade det in arbetssökande i Kommunhuset, många med sitt CV i högsta hugg. 41 företag och organisationer ställde ut och de erbjöd jobb inom allt ifrån restaurang, butik och försäljning till lagerarbete och omsorg.

Sara Carlsson på jobbjakt Sara Carlsson på jobbjakt Foto: Åsa Rufelt

Rekryteringsmässan drog mycket folk och allt var mycket välorganiserat; man hade mässvärdar på plats och alla besökare fick en liten välkomstpåse med information, mässkarta och frukt.

Sara Carlsson från Nynäshamn besökte mässan för att hitta jobb främst inom restaurang och mattillverkning, där hon har erfarenhet sedan tidigare, men hon var också nyfiken på att få veta mer om hur det kan vara att jobba i butik. Sara hade förberett sig noga inför mässan genom att läsa på om vilka utställare som skulle närvara och genom att uppdatera och skriva ut sitt CV i flera kopior så att hon kunde lämna det direkt i handen till arbetsgivarna. När vi intervjuade henne hade hon redan träffat och talat med flera tänkbara arbetsgivare, så hon var väldigt nöjd med sitt besök på Rekryteringsmässan.

 

Senast uppdaterad: 23 juli 2020