Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Stort tack till enheten Rehabilitering och aktivering!

Socialförvaltningens enhet Rehabilitering och aktivering (ROA) har sedan starten 1994 erbjudit rehabiliterande och förebyggande insatser till medarbetare och medborgare i kommunen. ROA har arbetat på uppdrag av bland annat Haninge kommun och Samordningsförbundet och varit ett komplement till kommunens företagshälsovård. Från och med årsskiftet kommer insatserna istället att erbjudas fullt ut av företagshälsovården.

På bilden: På bilden: Anette Melin, Soledad Arriaza, Susanne Andersson Baltzakis, Anne-Maj Rusth och Ann-Christin Bjäle. Medarbetare på ROA: På bilden: Anette Melin, Soledad Arriaza, Susanne Andersson Baltzakis, Anne-Maj Rusth och Ann-Christin Bjäle.

– Drygt 10 000 personer har varit aktuella i olika insatser hos oss, både individuellt och i grupp. Vi vill tacka alla personer vi haft förmånen att träffa och alla vi har samarbetat med. Det har varit många utvecklande möten med människor och när nu verksamheten stängs ner vid årsskiftet känner vi oss nöjda med det vi erbjudit, säger Anette Melin som är enhetschef för ROA.

– Som avdelningschef vill jag tacka medarbetarna på ROA för sina insatser och jag vill bekräfta att medarbetare och kommuninvånare varit väldigt nöjda med det stöd och de insatser de fått från ROA. Verksamheten har fungerat som ett mycket bra komplement till vår företagshälsovård, säger Åsa Dahlin som är avdelningschef.

På bilden: Anette Melin, Soledad Arriaza, Susanne Andersson Baltzakis, Anne-Maj Rusth och Ann-Christin Bjäle.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020