Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Julhälsning från Magnus Gyllestad

Nu har snön kommit och jul- och nyårshelgerna närmar sig. Jag vill önska dig som medarbetare i kommunen riktigt fina jul- och nyårshelger.

Vinter i Tyresta Foto: Fredrik Hjerling

Så här års är det dags att summera året som gått och också att blicka framåt. Vi har under 2018 haft en fortsatt hög utvecklingstakt inom kommunens alla olika verksamheter. Jag vill framföra mitt uppriktiga tack till alla er som på olika sätt bidrar till vår positiva utveckling. Det är de dagliga insatserna inom våra olika förvaltningar och arbetsområden som gör att vi tillsammans kan erbjuda dem som bor, verkar och besöker Haninge en god och effektiv kommunal service. Det är något som vi kan vara stolta över!

Under nästa år når vi, enligt alla prognoser, 90 000 invånare och Haninge kommer att ha en fortsatt stark tillväxttakt under de kommande åren.

Den starka tillväxten ställer krav på vår verksamhet men ger oss också stora möjligheter att göra skillnad och erbjuda hög kvalitet i service och tjänster för dem som bor och verkar i kommunen. Vi har en stabil ekonomi och jag möter också dagligen den stora kompetens och det engagemang som finns hos alla som arbetar i vår organisation. Det gör mig trygg att vi kommer att fortsätta att erbjuda tjänster och utbud av hög kvalitet.

Vi som arbetar i kommunen representerar många olika yrken och kompetenser. Jag brukar tala om att det är viktigt att vi inom kommunen spelar tillsammans som en orkester, så låt oss nästa år ytterligare utveckla vårt samspel och samarbete. Då skapar vi också en utvecklande och kreativ arbetsplatskultur.

Din insats är avgörande för att Haninge ska fortsätta vara en öppen och välkomnande kommun där alla, oavsett bakgrund och ursprung kan känna sig välkommen. Som kommundirektör är jag stolt över att få representera Haninge kommun och jag hoppas att du också känner stoltheten över vårt viktiga samhällsuppdrag.

I denna anda vill vi härmed skicka ett stort tack till alla er för att ni arbetar i vår kommun och för ert engagemang.

Jag önskar er sköna helger och ser fram emot 2019.

Magnus Gyllestad

Kommundirektör

Senast uppdaterad: 23 juli 2020