Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nyfiken på Fredrik Holmström

Lär känna Fredrik Holmström, ny avdelningschef på ordinärt boende. Vad har han arbetat med tidigare, vilken relation har han till Haninge och vilken är hans dolda talang?

Välkommen Fredrik till oss på äldreförvaltningen. Beskriv din roll som avdelningschef.
Min roll så som jag ser den är att i stora drag utveckla och driva verksamheten framåt med hjälp av mina chefer, kollegor, medarbetare och våra kunder. Jag vill att vi ska ligga i framkant och ha Sveriges absolut bästa hemtjänst!

Vad kommer du tillföra äldreförvaltningen?
Med mina tidigare erfarenheter som chef i olika instanser och nivåer så hoppas jag kunna tillföra en bredd och ett nytt sätt att tänka. Jag vill vara delaktig i en framtida utveckling av ordinärt boende och äldreförvaltningen i stort.

Vad har du gjort tidigare?
Jobbat som chef i både privata och offentliga verksamheter här i Stockholmsregionen, allt ifrån bemanning, boenden, personlig assistans. Kommer från Pajala ursprungligen men har bott i Stockholm i ca: 8 år. Jag har studerat till lärare på Luleå tekniska universitet.

Vem är du? Hur skulle dina kollegor beskriva dig?
Jag tror att de skulle beskriva mig som en energifylld person, förhoppningsvis prestigelös och någon man kan ventilera och bolla idéer med. Jag tror på samverkan och att vi gemensamt hittar rätt vägar för att nå framåt. Jag trivs som bäst när jag får möjlighet att utveckla och förbättra men samtidigt inte glömma det som redan är gjort, lära sig av det och behålla de som är bra.

Vilken är din relation till Haninge?
Jag har jobbat tidigare i Haninge men då på socialförvaltningen. Trivdes fantastiskt bra i kommunen och känner en oerhörd glädje att jag fått komma tillbaka i den här nya rollen.

Vad gör du helst på fritiden?
Förutom jakt, fiske och träning så ägnar jag resten av tiden med min familj.

Har du någon dold talang?
Jag spelar gitarr och sjunger i ett coverband i Stockholm

Senast uppdaterad: 23 juli 2020