Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nu är Kultur- och fritidstips 2018–2020 här

Nu är den nya upplagan av Kultur- och fritidstips 2018–2020 här! Kultur- och fritidstips är en katalog med aktiviteter för den som behöver extra stöd. Den finns att hämta i kommunhuset, på biblioteken, fritidsgårdar, Torvalla sim- och sporthall, Haninge kulturhus och Jordbro kultur- och föreningshus. Den delas även ut i skolor och via Habiliteringscenter.

Bild på katalogen på ett vitt skrivbord. Foto: Haninge kommun

Om Kultur- och fritidstips 2018–2020

Letar du efter något roligt och meningsfullt att göra på fritiden? Bor du i Haninge, Nacka, Nynäshamn, Tyresö eller Värmdö kommun? I den här katalogen finns tips på massor av aktiviteter för dig som är mellan 0 och 100 år och som behöver extra stöd.

Du kan träna cheerleading, sjunga, klättra och spela fotboll. Här finns också tips på var du kan speala teater, gå i naturen och bada. Bara för att ge några exempel. Vi hoppas att du hittar något som passar just dig! Aktiviteterna kompletterar det stora kultur- och fritidsutbudet som finns i kommunen där du naturligtvis också är välkommen.

Gå gärna in på www.fritidsnatet.se. Där finns ännu fler aktiviteter samlade för hela Stockholms län.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020