Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Haninges förskolor har fått nya webbplatser

Nu har nya webbplatser lanserats för Haninge kommuns förskolor. De är mer enhetliga, tillgängliga och användbara än de tidigare – och bättre anpassade utifrån målgruppernas behov.

Foto: Haninge kommun

På de nya webbarna kan besökarna hitta information som gäller alla kommunala förskolor, som exempelvis pedagogik och arbetssätt. Utöver det kan varje förskola visa sin unika verksamhet och ge praktisk information som kontaktuppgifter, information om avdelningar och viktiga kalenderhändelser.

Webbplatserna ligger nu på samma moderna plattform som haninge.se, vilket innebär nya utvecklingsmöjligheter och gör det lättare att nå ut med både centrala och lokala nyheter.

– De nya webbplatserna kommer att bättre möta de behov som målgrupperna har i dag. De är verksamheternas skyltfönster utåt och därmed viktiga kanaler för att attrahera nya familjer och medarbetare, säger Mats Öhlin, chef för utbildningsförvaltningen.

Webblösningen innebär att det fungerar lika bra att surfa på datorn som på surfplattan och mobilen.

Inom kort kommer även grundskolorna, gymnasieskolorna, vuxenutbildningen och ett fåtal kvarstående förskolor få nya webbar. Totalt handlar det om 65 stycken som ska lanseras.

Här hittar du förskolornas nya webbplatser

Kontakt

Maria Tungström
Ansvarig digitala kanaler
08-606 47 68

Ingeborg Granlund
Kommunikationsstrateg utbildningsförvaltningen
08-606 50 46

Senast uppdaterad: 23 juli 2020