Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vill du vara röstmottagare vid allmänna valen i höst?

Den 9 september är det val till riksdag, kommun- och landstingsfullmäktige. Nu rekryterar vi röstmottagare till vallokalerna på valdagen och till förtidsröstningen.

Det är kommunen som ser till att det finns vallokaler och förtidsröstningslokaler inom kommunen. I Haninge kommun innebär detta 47 vallokaler och elva förtidsröstningslokaler.

Nu rekryterar valkansliet röstmottagare som tar emot och räknar röster i vallokalerna på valdagen eller tar emot röster i förtidsröstningslokalerna. Förtidsröstningen startar 22 augusti och pågår fram till valdagen.

Som röstmottagare har du en viktig del i att säkra att de allmänna valen genomförs på ett korrekt, tryggt och rättssäkert sätt. Du behöver inte bo i Haninge kommun för att vara röstmottagare här. Du får ett skattepliktigt arvode för ditt uppdrag.

Välkommen att läsa mer om vad det innebär att vara röstmottagare och för att anmäla ditt intresse på haninge.jobbaival.se

Vänliga hälsningar,

Valkansliet

Senast uppdaterad: 23 juli 2020