Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Serviceavdelningen fick Norgebesök

Serviceavdelningen fick tidigare besök av en delegation från Norge. Besöket bestod av 6 personer från LO Media. Ansvarig produktionschef för LO Media, Lars Langbo läste en artikel i branschtidningen ”Sign & Print” om Haninge kommuns tryckeri och tog kontakt med Internservicechef Dario Jovic. Det blev ett riktigt bra möte.

LO Media är den största tidskriftsproducent med en månadsutgåva på över 500 000. LO Media är en stiftelse som ägs av LO alla förbund och är belägen i Oslo centrum och har ca 65 anställda. Förutom redaktionell verksamhet erbjuder de ett brett utbud av produkter och tjänster. Rätt budskap anpassat till olika plattformar och mottagare. LO Media skapar allt från digitala sändningar/utskick, filmer till visitkort och banners.

Dario Jovic kunde samtidigt passa på att berätta om Haninge kommun och om serviceavdelningen. Haninge kommuns tryckeri räkas som ett av Sveriges bästa kommunala tryckerier. Anledning till detta är fler, allt från att vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster, har moderna och funktionella beställnings/fakturerings system till en hög leveranssäkerhet och kompetent personal.  

Under dagen fick gästerna detaljerade beskrivningar av våra arbetssätt, tjänster och mjuk/hårdvaror och  vice versa. Det fördes långa och öppna samtal med ett fantastiskt erfarenhetsutbyte.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020