Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Kom ihåg att anmäla ditt lönekonto till Nordea

Haninge Kommun har från 1 maj 2018 bytt löneutbetalande bank, (från Handelsbanken till Nordea.) Det betyder att du som anställd behöver anmäla lönekonto till Nordea. Denna information har även att skickats ut till samtliga medarbetare (ex timmisar, förtroendevalda, Gode Män mm) i Haninge kommun.

Foto: mostphotos

I samband med att kommunen byter bank så kommer vi samtidigt att integrera lönesystemet Heroma med Folkbokföringsregistret. Detta för att alla personuppgifter ska bli så korrekta som möjligt.

Om kontoanmälan inte görs så till banken, så skickas istället en utbetalningsavi till adressen som finns hos Skatteverket.

Detta måste du som medarbetare göra

Om du som medarbetare vet med dig att dina uppgifter i folkbokföringen inte stämmer överens med dina uppgifter i Heroma, vänligen kontakta Skatteverket för att försäkra dig om att det blir rätt.

Anmäl konto via webben på nordea.se

Anmäl lönekonto till Nordea

Anmäl konto på en blankett som du lämnar in till Nordea

Du som redan har konto på Nordea behöver endast logga in på adressen ovan och kontrollera att dina uppgifter är korrekta.

På Nordeas kontor i Haninge finns:

  • En brevlåda speciellt avsedd för blankett kontoanmälan, du behöver inte stå i kö vid kassan för att lämna in blanketten.
    • Vid brevlådan kommer förtryckta blanketter att finnas för dig som inte har någon blankett. Har du inte lönekonto idag hos Swedbank eller Nordea så kommer din lönespecifikation via Kivra, information kommer att finnas om hur du ansluter dig. OBS! Inga papperslönespecifikationer kommer att skickas ut ifrån banken. Önskan om e-lönespecifikation gör du själv hos din bank.
    •  För dig som använder blanketten är det viktigt att den lämnas senast 15 dagar innan löneutbetalning. För dig som använder den elektroniska portalen räcker det med att anmäla sig senast fem dagar innan löneutbetalning.

Om du är kund hos Nordea och har frågor om din löneutbetalning ring 0771-22 44 88.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020