Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Stor uppmärksamhet och pris för bästa monter till Haninge på Business Arena

Haninge kommun skördade viktiga framgångar på den stora fastighetsmässan Business Arena Stockholm i veckan. Business Arena är Nordens ledande mötesplats för beslutsfattare i fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn.

Förutom många bra och positiva möten så fick Haninge även ett uppskattat pris för sin monter där Haninges unika potential visades upp. Priset delades ut för vårt fokus på ”Tydligt budskap, bra bemötande och snyggt utseende på montern”. Senada Custovic och Erik Josefsson från Näringslivsstaben berättade om Haninges många möjligheter och var viktiga nyckelspelare för att ro hem priset till Haninge.

För Haninges Näringslivsdirektör Peter Jemtbring var detta ett bra tillfälle att visa upp Haninges unika läge på en redan het regional marknad. – Tack alla som visade sådant intresse för oss, och tack till våra duktiga medarbetare som skapade ett rum för besökare att trivas och inspireras av. Extra roligt att vi erhöll priset som "vinnare av årets monter 2017".

Fakta: Business Arena är en mötesplats för bland annat nationella och internationella fastighetsägare, utvecklare och investerare, politiker, arkitekter, och regionföreträdare för att utbyta erfarenheter vilket underlättar för kommunen att utveckla både näringsliv och nya bostadsprojekt.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020