Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Presentera er verksamhet på mässan minfritid.nu

Mässan minfritid.nu är den största fritidsmässan i Sverige som vänder sig till personer med funktionsnedsättning i alla åldrar. Mässan är en mötesplats där nya kontakter tas och nya samverkansformer uppstår. Nu söker vi utställare till årets mässa

Mässan startade som en succé på Torvalla Sportcenter i Haninge 2011 och genomförs nu för 6:e gången, i år med Botkyrka/Salem som värdkommuner. Som vanligt erbjuds föreningar och andra verksamheter i Haninge att delta kostnadsfritt och visa upp sin verksamhet, arrangera prova-på aktiviteter och möjlighet att rekrytera nya medlemmar. Vår förhoppning är att ni även i år vill vara med och fylla mässan med nyfikna möten, skratt och glädje.

Två stora idrottshallar och gräsytor ska fyllas med olika kultur- och fritidsaktiviteter. Förra mässan i Nynäshamn hade 80 aktörer på plats och cirka 3 000 besökare som provade olika fritidsaktiviteter. Vi hoppas att minst lika många vill vara med 2017.

Anmälan

För att få delta på mässan önskar vi att ni redan har särskild arrangerad verksamhet, tänker starta eller välkomnar personer med funktionsnedsättning i er ordinarie verksamhet.
Plats: Idrottshuset i Tumba, Munkhättevägen 41 Botkyrka
Datum: Torsdagen den 11 maj 2017
Tid: 9-20.30

Välkommen med er anmälan senast 11 april via www.minfritid.nu

minfritid.nu är ett samarbete mellan Botkyrka, Haninge, Huddinge Nacka, Nynäshamn, Salem, Stockholms stad, Tyresö och Habilitering och Hälsa.

Kontakt

Ann-Britt Öhrstig
Tillgänglighetsstrateg
08-606 82 74
ann-britt.ohrstig@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 juli 2020