Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Västerhaninge Ungdomskarneval söker deltagare och arrangörer i åldern 10-25 år

Den 10 juni kommer Västerhaninge Ungdomskarneval hållas och till det behövs bland annat fotografer, artister, dansare, bloggare, DJ:s, ungdomar som bakar, snickrar, bygger. Är du mellan 10-25 år och en av dem som vill vara karnevaldeltagare eller hjälpa till att arrangera ungdomskarnevalen?

Den 10 juni kommer bli en stor fest med Karneval för och av unga människor som vill visa upp sina fritidsintressen, bli inspirerad av andra ungas intressen eller gillar att vara med och hjälpa till.

Det kommer att bli en Trädgårdsfest runt om fritidsgården Åbygården, samt inne i huset, med tillgång till stora ytor och rum både ute och inne samt scener för uppträdanden av olika slag och bio för filmvisning.

Vill du vara funktionär under ungdomskarnevalen?

Du som är i åldern 10-25 år är välkommen att vara med som arrangör och karnevaldeltagare och kan här anmäla ditt intresse. Att vara med i karnevalen eller på festen kostar inget.

Anmäl ditt intresse här via ett formulär

När du har skickat in din anmälan kommer vi på Åbygården att höra av oss till dig med mer information.

Kontakt

För frågor, kontakta Åbygården
08-606 73 40

abygarden@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 juli 2020