Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Att uppleva världen anorlunda - En föreläsning om Aspergers

Föreläsningen om Aspergers syndrom med författaren och föreläsaren Paula Tilli är nu avslutad. Paula föreläste om hur det är att leva med Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv

Fullsatt skärgårdssal när PaulaTilli föreläste om Asberger syndrom för anhöriga. Anhörigkonsulent Malin Karlsson arrangerade tillsammans med attention.

Se och läs gärna mer på instagram #bastasocialforvaltningen


 

Eftersom Paula talar utifrån egna erfarenheter och ofta har upplevt situationerna på ett annat sätt än omgivningen, blir hennes föreläsningar annorlunda jämfört med när till exempel läkare föreläser om Aspergers syndrom.

Tid: Onsdagen den 11 maj klockan 18-21
OBS NY LOKAL  - På grund utav det stora intresset för denna förläsning byter vi till Skärgårdssalen, kommunhuset i Handen.

Kaffe serveras i pausen.

Föreläsningen är gratis och anmälan görs till Malin Karlsson på 08-606 80 78 alternativt via mail: malin.karlsson@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 juli 2020