Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Fördelning av bidrag till studieförbund

Haninge kommun ger ekonomiskt bidrag till studieförbund som arrangerar till exempel studiecirklar och kulturprogram i Haninge. Nu har Idrotts- kultur- och fritidsnämnden beslutat om bidrag till nio studieförbund.

Studieförbundsbidraget betalas ut i efterhand. Nio studieförbund har ansökt om studieförbundsbidrag för verksamheten som genomfördes år 2022.

Dessa är ABF Södertörn, Kulturens Bildningsverksamhet, Medborgarskolan Stockholm, NBV Stockholms län, Sensus Stockholm Gotland, Studiefrämjandet Stockholm län, Studieförbundet Bilda Öst, Studieförbundet Vuxenskolan Stockholms län och Folkuniversitetet.

Idrotts-, kultur- och fritidsnämnden har avsatt 1 750 000 kronor till fördelning av stöd till studieförbund i Haninge och beslutat att dela ut hela summan till de nio studieförbunden.

Protokoll från idrotts- kultur- och fritidsnämndens sammanträden

Senast uppdaterad: 9 juni 2023