Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Avtal om café i Vega skola och aktivitetshus

Vega skola och aktivitetshus, som invigs i augusti 2023, kommer att ha ett café. Nu har idrotts-, kultur- och fritidsnämnden beslutat att teckna avtal med Haninge pastorat om att driva caféet.

Uppdraget att bedriva caféet utlystes via direktupphandling enligt lagen om upphandling av koncessioner (LUK). Styrgruppen för etableringen av Vega skola och aktivitetshus, bestående av representanter från kultur- och fritids- respektive utbildningsförvaltningen, har utvärderat förutsättningarna för olika driftformer och funnit upphandling enligt LUK som lämpligast. Upphandlingsdokument skickades till åtta entreprenörer.

Caféet, som ligger precis vid huvudingången, kommer även att ha ett receptionsansvar. Personalen ska välkomna besökare, hjälpa till med praktiska frågor och bidra till tryggheten i huset.

Protokoll från idrotts- kultur- och fritidsnämndens sammanträden

Senast uppdaterad: 8 maj 2023