Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

SMS-tjänst

SMS-tjänst för driftinformation

För att snabbt kunna informera om akuta och kommande störningar i vattenleveransen har Haninge kommuns VA-avdelning en SMS-tjänst.

Hur har vi fått ditt nummer?

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress - så kommer du alltså automatiskt att få våra SMS-utskick.

SMS-utskicken kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Du som vill ha aviseringar till ytterligare/annan telefon

Även du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort, äger fritidshus i kommunen eller vill ha information som berör din arbetsplats, kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att anmäla dig i modulen nedan.

SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos t.ex. äldre anhöriga eller obemannade anläggningar.

Om du vill avanmäla en eller flera av dina eller familjens mobilabonnemang från SMS-tjänsten så gör du också det i modulen nedan.

Senast uppdaterad: 29 augusti 2023