Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Dags för nästa del av Nyfiken park-dialogen för Eskilsparken

Över 250 svar inkom på frågan ”Vad gillar du med Eskilsparken idag?” i vår första fråga i dialogen kring utvecklingen av Eskilsparken. Sammantaget ser vi att aktiviteter för barn som lekplatsen och pulkabacken uppskattas mycket och att parkens rymd och öppenhet är särskilt viktiga kvaliteter. Nu drar vi i gång nästa del av dialogen med en interaktiv karta i vilken vi önskar dina synpunkter på befintliga platser och även veta vad ni saknar i parken.

Blomstande rabatter i Eskilsparken Foto: Tomas Södergren

Nästa del av Nyfiken park-dialogen

Nu drar vi igång nästa del av Nyfiken parkdialogen för Eskilsparken. Denna gång vill vi ta del av dina synpunkter kring befintliga platser i Eskilsparken samt också veta om det är något du saknar och vart i parken i så fall. Lämna dina synpunkter genom att skriva din synpunkt, markera platsen i kartan, trycka på ”spara” samt slutligen trycka på skickaknappen längst ner.

Ta del av resultat från den första delen av dialogen och läs mer om Eskilsparken

Senast uppdaterad: 9 april 2024