Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

För Hussein är det självklart att alla elever gör rätt om de får rätt förutsättningar

Tack alla som nominerat till årets pedagogiska priser! På så sätt kan utbildningsförvaltningen uppmärksamma och hylla medarbetare inom kommunala och fristående förskolor och skolor som utmärkt sig lite extra.

Hussein Al Mousawi, socialpedagog på Runstensskolan. Hussein Al Mousawi, socialpedagog på Runstensskolan.

Varje vår delas pedagogiska priser ut för insatser för föregående år. I år överraskades vinnarna av kollegorna på sina arbetsplatser med diplom, fika och blommor. På platsen fanns även representanter från utbildningsförvaltningen och beroende på priskategori även nämndordförande från barn- och förskolenämnden, Pernilla Kjellin, grundskolenämnden, Veronica Pagard samt gymnasie- och arbetsmarknadsnämnden, Adam Simonsson.

Det första priset delades ut i priskategorin Särskild skicklig pedagog, grupp eller arbetslag i grundskola F-6, anpassad grundskola F-6. Priset gick till Hussein Al Mousawi som är socialpedagog på Runstensskolan med motiveringen:

"Hussein Al Mousawi har en unik förmåga att bemöta och se det goda i varje enskild elev och vårdnadshavare. För honom är det självklart att alla elever gör rätt om de får rätt förutsättningar och med sin närvaro får han eleverna att lyckas. Hussein finns alltid till hands där det behövs och är en stor trygghet för hela skolan. Han gör skillnad varje dag för både elever, vårdnadshavare och personal."

Fler pedagogiska priser i olika kategorier kommer presenteras på den här sidan löpande allteftersom de delas ut.

Senast uppdaterad: 11 juni 2024