Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nominera till Haninge arkitekturpris 2024

Vilket nybyggt projekt vill du nominera till Haninge arkitekturpris i år? Ett projekt som du tycker blivit så bra och inspirerande att du tycker det ska ha en möjlighet att vinna Haninge arkitekturpris. Nominera idag och hjälp oss få fram årets finalister.

Illustration för Haninge arkitekturpris Foto: Haninge kommun

I många delar av kommunen har det de senaste åren byggts bostäder, förskolor, skolor, vägar, platser och parker. Det går ingen Haningebo obemärkt förbi att kommunen växer och under 2024 beräknas vi passera 100 000 invånare.

– När vi gör en sådan förtätning är det viktigt att det som byggs skapar nya kvaliteter och värden och ger något tillbaka till de som bor och besöker platsen. Ett sätt att lyfta de projekt som verkligen bidrar till platsens stolthet och trivsel är Haninge arkitekturpris. Är det ett bostadshus, skola, park eller renovering av en byggnad som du tycker blivit ett vackert, spännande eller positivt tillskott till omgivningen, så tycker jag du ska nominera projektet till Haninge arkitekturpris, säger Andreas Paulson, stadsarkitekt Haninge kommun.

Fram till den 19 juni kan du nominera din favorit via nedan formulär eller på haninge.se/arkitekturpris

Utifrån de inkomna nomineringarna utser en jury tre bidrag där allmänheten har möjlighet att rösta. Röstning sker under september och oktober månad och den slutliga vinnaren koras i november.

Nominera till Haninge arkitekturpris

Välj kategori
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt

* Alla fält är obligatoriska och måste fyllas i för att din nominering ska skickas iväg. Du har gjort rätt när du omdirigeras till en tacksida efter att du har skickat iväg din nominering

Senast uppdaterad: 2 maj 2024