Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Magnus skapar intresse och tar sig tid att lyssna på eleverna

Tack alla som nominerat till årets pedagogiska priser! På så sätt kan utbildningsförvaltningen uppmärksamma och hylla medarbetare inom kommunala och fristående förskolor och skolor som utmärkt sig lite extra.

Man håller i diplom i biblioteket på Vega skola. Vinnare Magnus Lindberg, Vega skola. Foto: Haninge kommun

Varje vår delas pedagogiska priser ut för insatser för föregående år. I år överraskades vinnarna av kollegorna på sina arbetsplatser med diplom, fika och blommor. På platsen fanns även representanter från utbildningsförvaltningen och beroende på priskategori även nämndordförande från barn- och förskolenämnden, Pernilla Kjellin, grundskolenämnden, Veronica Pagard samt gymnasie- och arbetsmarknadsnämnden, Adam Simonsson.

Priset delades ut i priskategorin Skicklig pedagog, grupp eller arbetslag, grundskola 7–9, anpassad grundskola 7–9. Priset gick till Magnus Lindberg, SO-lärare på Vega skola med motiveringen:

”Vi har Magnus i alla SO-ämnen och SO har gått från att vara ett av de tråkigare ämnena till något man faktiskt längtar till. Han är inte bara kunnig och mycket bra på att lära ut, utan också extremt snäll och man kan prata med Magnus om vad som helst. Bästa Mange!!!”

Fler pedagogiska priser i olika kategorier presenteras på den här sidan löpande allteftersom de delas ut.

Senast uppdaterad: 11 juni 2024