Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Evy uppmärksammar och stöttar ungdomarna

Tack alla som nominerat till årets pedagogiska priser! På så sätt kan utbildningsförvaltningen uppmärksamma och hylla medarbetare inom kommunala och fristående förskolor och skolor som utmärkt sig lite extra.

Kvinna håller i diplom intill en staty utomhus. Vinnare Evy Josefsson vid Fredrika Bremergymnasiet. Foto: Haninge kommun

Varje vår delas pedagogiska priser ut för insatser för föregående år. I år överraskades vinnarna av kollegorna på sina arbetsplatser med diplom, fika och blommor. På platsen fanns även representanter från utbildningsförvaltningen och beroende på priskategori även nämndordförande från barn- och förskolenämnden, Pernilla Kjellin, grundskolenämnden, Veronica Pagard samt gymnasie- och arbetsmarknadsnämnden, Adam Simonsson.

Priset delades ut i priskategorin Särskilt skicklig pedagog, grupp eller arbetslag, högskoleförberedande program gymnasieskola. Priset går till Evy Josefsson, svensk- och historielärare på Fredrika Bremergymnasiet med motiveringen:

”Under mina tre år med Evy har jag märkt en betydande utveckling både i mina kunskaper och personlighet. Hon är alltid trevlig, optimistisk och öppen för samtal. Evy är mer än en svensklärare - hennes kvaliteter gör henne till en av de bästa lärare jag haft. Detta är mitt sätt att tacka henne för hennes enastående insatser.”
Fler pedagogiska priser i olika kategorier presenteras på den här sidan löpande allteftersom de delas ut.

Fler pedagogiska priser i olika kategorier presenteras på den här sidan löpande allteftersom de delas ut.

Senast uppdaterad: 4 juli 2024