Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

De är Årets idrottsledare och Årets verksamhet "Idrott för alla"

Igår kväll tog Vasso Norlund emot Haninge idrottspris i kategorin Årets idrottsledare och Haninge Handikappidrottsklubb blev Årets verksamhet "Idrott för alla".

Vasso Norlund och föreningen Haninge Handikappidrottsklubb (representerade av ordförande Torbjörn Kleibrant) tar emot pris av av Nicole Forslund (L), ordförande i idrott-, kultur- och fritidsnämnden. Foto: Haninge kommun

Igår fick Vasso Norlund (Vendelsö Gymnastikförening) och föreningen Haninge Handikappidrottsklubb oväntade besök av Nicole Forslund (L), ordförande i idrott-, kultur- och fritidsnämnden. De är nämligen de första vinnarna av Haninges idrottspriser 2023, i kategorierna Årets idrottsledare respektive Årets verksamhet "Idrott för alla". Stort grattis till vinnarna! 

Nomineringar

Årets idrottsledare: Vasso Norlund (Vendelsö Gymnastikförening)

Vasso Norlund är en ledare som genom sitt ledarskap genuint engagerar en hel förening och kommun till ett aktivt engagemang kring våra unga och barn. Även om gympan är fokus är inte det det viktiga utan det viktiga är möjligheten till aktivitet för alla i kommunen. Denna ledare engagerar sig inte bara i kommunens arbete utan även regionalt och nationellt. En sann förebild och en sann ledare.

Årets verksamhet "Idrott för alla": Haninge Handikappidrottsklubb

Haninge handikappidrottsklubb bedriver verksamhet inom bågskytte för funktionshindrade. I mån av plats får även andra vara med och testa på bågskytte. Under första halvåret 2023 ökade föreningen både sina aktivitetstillfällen och deltagartillfällen jämfört med motsvarande period 2022.

Mer om Haninges idrottspriser

Totalt har Haninges idrottspriser fem kategorier - vem kommer få oväntat besök härnäst? Håll utkik här på haninge.se!

Läs mer om hur nominering, bedömning och beslut har gått till samt kriterier för alla kategorier här. 

Senast uppdaterad: 9 april 2024