Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Tack till alla som besökte Haningedagen

Vi vill tacka alla som deltog på Haningedagen den 16 september 2023. Haninge kommun arrangerade denna dag med musik, aktiviteter och matprovningar på Poseidons torg, Eskilsstråket och i Eskilsparken.

Molly Hammar uppträdda på stora scenen på Poseidons torg. Molly Hammar uppträdda på stora scenen på Poseidons torg. Foto: Camilla Cherry

Artister som Molly Hammar, Niklas Strömstedt, Oscar Zia och Jelassi bjöd på fantastiska framträdanden på Poseidons torg, medan unga talanger från Haninge också imponerade med fina framträdanden. Familjer njöt av Bamse's föreställning, och matälskare hade smakfestivalen där kända kockar som Jessica Frej, Nazuk Turdieva och Coura Mbaye serverade smakbitar.

Det bjöds även på allt från adrenalinfyllda stunts av Freestyle MountainBike-elite till barnatelje och ansiktsmålning. Dessutom kunde besökarna träffa lokala föreningar, företag och Haninge kommun för att utforska det Haninge har att erbjuda.

Tack till alla som gjorde Haningedagen 2023 minnesvärd!

Senast uppdaterad: 19 september 2023