Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nu kan du rösta på din favorit!

Som finalister till Haninge arkitekturpris 2023 står köksträdgården i Jordbro, Ribbyskolan i Västerhaninge och kvarteret Storseglet i Vega. Vilket av projekten är din favorit? Hjälp oss att utse en vinnare, du kan rösta fram till den 31 oktober.

Köksträdgården i Jordbro, Ribbyskolan i Västerhaninge och kvarteret Storseglet i Vega – finalister Haninge arkitekturpris 2023 Foto: Olof Holdar

– I år var det många olika typer av projekt med olika typer av arkitektur som nominerades till Haninge arkitekturpris. Det visar på både bredd och ambition i det som byggs i kommunen. Årets tre nominerade projekt har det gemensamt att de alla med sin arkitektur och innehåll, på olika sätt ger ett stort bidrag till omgivningen och alla de som bor, jobbar och vistas där, säger Andreas Paulson, stadsarkitekt Haninge kommun.

Rösta på din favorit och ta del av juryns motiveringar

Vinnaren tillkännages under november och prisutdelning sker på stadsbyggnadsnämndens sammanträde i december.

Senast uppdaterad: 26 september 2023