Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Heja fram stjärnorna i Funkisfestivalen i Haninge 2023

Nu öppnar publikanmälan till Haninges delfinal i Funkisfestivalen 2023. Anmäl dig som publik för att uppleva en kväll med glädje och glamour när årets stjärnor tävlar den 14 november.

Susanne Eklund vann Haninges delfinal i Funkisfestivalen 2022. Vem blir vinnaren i år? Foto: Thomas Hultgren

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer som är 15 år eller äldre med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Den 14 november 2023 går Haninges delfinal av stapeln, och vinnaren representerar Haninge i uttagningen till den stora Sverigefinalen. Nu kan du vara med och heja fram årets vinnare!

I Funkisfestivalen får personer som drömmer om att stå på scen möjlighet att göra just det. Det blir glädje, glitter och glamour, och i år blir det pausunderhållning med Mathias Holmgren, förra årets vinnare
Susanne Eklund samt Haninge Cheer Elite, Stjärnorna.

Publikanmälan är öppen

Anmäl dig som publik senast den 8 november. Det är gratis att vara publik på Funkisfestivalen, men det finns ett begränsat antal platser så vänta inte med din anmälan. 

Anmäl dig här.

Om Haninges delfinal i Funkisfestivalen 2023

Tid: 14 november kl. 18.00-20.00
Plats: Haninge kulturhus

Senast uppdaterad: 30 oktober 2023