Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Bor du i småhus och vill spara energi?

Bor du i småhus och vill minska din energianvändning? Då är du välkommen att delta på vårens webbinarier om värmesystem, ventilation och isolering. Den 3 och 5 april kl 18.00 sänds de första två tillfällena.

Bild på små hus. Så energisparar du som bor i småhus. Foto: Energirådgivningen

Så minskar du din energianvändning

Många småhusägare är angelägna att sänka sina energikostnader på grund av rådande prisläge. Den regionala energi- och klimatrådgivningen ordnar därför, våren 2023, en serie webbinarier för att informera dig som är småhusägare om vad du kan göra för att minska din energianvändning och därmed dina kostnader. På webbinarierna får du konkreta råd och tips på åtgärder. Webbinarierna fokuserar på fyra viktiga områden att ha koll på för dig som är småhusägare:

  • optimera ditt värmesystem
  • byta värmesystem
  • ventilation
  • isolering

Så optimerar du ditt värmesystem

Är din elräkning hög trots att du har ett bra värmesystem? Fungerar inte värmepumpen som den ska? Då kan det vara dags att se över ditt värmesystem. Välkommen till ett webbinarium där du lär dig hur du tar hand om ditt värmesystem så att det fungerar så effektivt som möjligt, med så låg energianvändning som möjligt. Du lär dig också mer om hur du styr ditt värme- och ventilationssystem, så kallad smart styrning.

När: 3 april kl. 18-19:30

Var: Vid din dator

Länk till anmälan: Så optimerar du ditt värmesystem 3 april kl 18.00 

Så byter du ditt värmesystem

Har du ett gammalt värmesystem som drar mycket el? Välkommen till ett webbinarium där vi går igenom vilka värmesystem du kan byta till. Hur byter du till olika system och vad är bra att ha koll på?

När: 5 april kl. 18-19:30

Var: På din dator.

Länk till anmälan: Så byter du ditt värmesystem 5 april kl 18.00 

Avsändare: Energi- och klimatrådgivningen, opartisk och kostnadsfri rådgivning från din kommun.

 

 

 

Senast uppdaterad: 30 mars 2023